sträcker din guide utbildning och bli barn guide eller sports guide. service&co.

Förläng din utbildning med en extra kurs

Tycker du om snö under fötterna, älskar du barn eller vill du helst fylla din dag med sport och aktiviteter?

Varje år vallfärdar tusenvis av människor till Pyrenéerna, Alperna eller de Nordiska fjällen för att få fart under deras skidor och snowboard. Dessa gäster ska ha duktiga skidguider som kan göra deras semester ännu bättre. Så älskar du också livet i snön så skulle du kanske överväga att utvidga din guidekompetens efter våran guideutbildning.

Med Service & Co. har du alla möjligheter att komplettera din utbildning med en extra kurs där du ägnar dig för det du är intresserad av samtidigt som du kvalificerar dig till att arbeta inom några av resebranschens semesterformer. Alla tilläggskurser varar en vecka och sker efter det att skolan på fem veckor har avslutats.

Bli barnguide vet service och co

Barnguide

Datum för utbildningen i 2019: 28. maj - 3. juni 2019 samt 5. november - 11. november 2019
Pris kr. 6.049 kr.

Barnguidekursen är en unik möjlighet för dig som lever ett aktivt liv, älskar att arbeta med barn och ungdomar och gärna vill kombinera det med ett jobb som guide. Här får du det bästa från bägge världar!

Kursen föregår i Salou på det 3-stjärniga Hotel Golden Donaire. Priset inkluderar boende i delat dubbelrum och naturligtvis en härlig morgon och kvälls buffé.

Med en barnguidekurs har du möjlighet att arbeta på några av de största och bästa resorts i världen. Det är fler och fler charterföretag som erbjuder barnklubbar till alla åldrar, så möjligheten för att kombinera jobbet som guide med massor av aktivitet, skoj och lek är som upplagt.

Du behöver inte vara utbildad pedagog eller lärare, det viktigaste är att du är duktig på att ge service, du gillar att ha en aktiv livsstil och du älskar att arbeta med barn och unga. Du har kanske passat grannens barn, kanske har du varit i praktik på förskolan eller har en utbildning i detta område. Detta är inte avgörande, utan det viktigaste är att du har lust att arbeta med just denna grupp av semestergäster. En grupp som på alla sätt är den mest tacksamma och givande grupp, men som naturligtvis har behov av extra omsorg, uppmärksamhet och tillit.

Kursen innehåller:

 • Organisering av aktiviteter och lekar
 • Jobbet på en familjeresort
 • Barns utvecklingsstadier
 • Barn med särskilda behov
 • Regler och etik
 • Kropp och motorik
 • Dans och rörelse
 • Program och shower
 • Avslutande samtal

Efter att kursen avslutats anställer de företag som är involverade de kvalificerade medarbetare som de har behov för i sina teams. Du är inte förpliktigad till att söka ett arbete hos just dem bara för att du deltar i denna kurs. Service & Co. Samarbetar med många resorter runt om i världen, så det finns möjligheter att hitta en annan arbetsgivare. Service & Co. Kan vara behjälplig med att hitta guidejobb om nedanstående företag inte önskar att erbjuda dig en tjänst.

Det är bl.a möjligt att bli barn guide hos en av våra många samarbetspartners så som: Star Tour, Bravo Tours, Cosmo Entertainment, Apollo och Langley.

Så om du tycker om barn, och kunde tänka dig att kombinera jobbet som guide med en vardag tillsammans med en massa glada och energiska ungar, så är kursen som barnguide perfekt för dig.

Boka din reseledarutbildning med kurs här

bli sportsguide vet service&co sportskurs

Sportguide

Datum för utbildningen: 28. maj - 3. juni 2019 samt 5. november - 11. november 2019.
Pris kr. 6.049 kr.

Om du önskar att din aktiva livsstil ska gå hand i hand med ditt guidejobb så är kursen som sport och aktivitetsguide det perfekta valet till dig.

Nuförtiden är det riktigt många semestergäster som reser iväg på en ”aktiv” semester. De njuter självklart av solen och värmen, men de vill gärna ha lite mer innehåll i deras semester. Därför väljer de resorts där de kan utöva sport och vara aktiva. Därför är det också en stor efterfråga på sportguider. Om du, precis som dem, tycker om en aktiv livsstil så borde du överväga att köpa till en extra sportkurs efter din utbildning.

Kursen hålls på Salou på det 3-stjärniga Hotel Golden Donaire eller på det 3-stjärniga Mellieha Holiday Centre. I priset ingår ett delat dubbelrum och naturligtvis med samma halvpension som på din guideskola.

Om du lever ett aktivt liv och gärna vill kombinera guidejobbet med att arbeta med sport och leisure så har du nu en unik möjlighet att kombinera det bästa från bägge världar. Med en Sport och Leisure kurs ger du dig själv möjligheten för att arbeta på några av de största och bästa sportresorts i världen.

Det är fler och fler chartersällskap som erbjuder en aktiv semester, så möjligheten för att kombinera jobbet som guide med massor av aktiviteter uppenbar. Du behöver inte vara en professionell idrottsutövare, utan det viktigaste är att du är bra på att ge service och att du njuter av en aktiv livsstil.

Kursen lär dig:

 • Organisering av sportaktiviteter
 • Allt om centerkonceptet
 • Aktiv kundservice
 • Kost och kropp
 • Aktiviteter för alla åldersgrupper
 • Ta med träningen på semestern
 • Jobbet på et sportresort
 • Reseledare, instruktör eller entertainer?
 • Avslutande samtal

Efter avslutad kurs anställer de involverade företagen de som är kvalificerade för att arbeta i deras Teams. Du behöver inte söka hos just de företagen bara för att du läser denna kurs. Service & Co. samarbetar med många olika resorts runt omkring i världen, så möjligheten till andra arbetsgivare finns också. Service & Co. kan också hjälpa dig att hitta andra sport- och fritidsjobb om nedanstående företag inte erbjuder dig någon anställning.

Ett litet urval av de företagen som vi arbetar med är:

Club La Santa, Playitas, Cosmo Entertainment, TUI-Gruppen, Vital Ocio och Acttiv

Så om du har en massa av energi och bränner för att aktivera människorna omkring dig så tycker vi att du skall fundera på ett jobb som sport och aktivitetsguide.

Boka din reseledarutbildning med kurs här