Bli en guide till halva priset

Bli reseledare hos Solresor och få din utbildning till halva priset!

Läs hur du går till väga:

Solresor och Service & Co. har haft ett mångårigt samarbete. Det betyder att många svenska elever som gått Service & Co. blivit anställda av Solresor. Detta vill Solresor gärna belöna och erbjuder därför utbildningen till halva priset.

Såhär går det till:

Du kontaktar Service & Co. innan du anmäler dig till utbildningen och berättar att du gärna önskar att bli anställd av Solresor efter avklarad reseledarutbildning. Du ska vara förberedd på ett samtal med både Service & Co. och en representant från Solresor.

När Solresor har godkänt dig som Solresorkandidat får du en rabatt på 4 000 kronor när du anmäler dig till utbildningen.

Du deltar sedan på reseledarutbildningen som alla andra elever, men i slutet på utbildningen när det är dags för jobbsamtal, förpliktar du dig att gå på intervju hos Solresor.

När du fått ett kontrakt att arbeta för Solresor och du har jobbat för dem i tolv månader får du en kontant utbetalning på 13 500 kronor. Det betyder att du i verkligheten endast betalat 50 procent av reseledarutbildningens pris.

Om Solresor mot förväntan inte kan erbjuda dig en anställning efter avklarad utbildning, behåller du fortfarande din rabatt på 4 000 kronor och Service & Co. hjälper dig vidare att hitta ett jobb för ett annat resebolag.

Om du själv skulle ändra dig under utbildningens gång och önskar söka jobb hos ett annat resebolag, ska du vara uppmärksam på att de 4 000 kronor du fått i rabatt av Solresor när du anmälde dig måste återbetalas.

Ring oss och få mer information.