Bli reseledare på den rigtige reseledareskolan

Bli guide på den Bästa reseledareutbildning

Drömmer du om att få världens bästa jobb i utlandet? Eller vill du gärna utveckla dina kompetenser inom kommunikation? Isåfall är Service & Co’s guideutbildning det perfekta valet för dig! Är du över 18 år, kan du tala engelska och är du redo att arbeta hårt? Då skall du utbilda dig till reseguide hos oss! Vi kan lova dig ett jobb där vardagen aldrig blir tråkig, och där du har hela världen som din arbetsplats.

Man får vad man betalar för, och hos oss är det rätt enkelt: Kvalitet från start till slut, och ett nätverk som efter utbildningen säkrar att du som reseledare är säkrad ordentliga arbetsvillkor. Alla kan bli komma med på våran guideutbildning. Hos oss är det din personlighet och viljan att utvecklas som är det viktigaste. Alla kan bli antagna på våran guideutbildning. Hos oss är det din personlighet och viljan att utvecklas som är det viktigaste. Är du också bra till språk eller har rest mycket är det självklart en fördel. Viktigast är dock att du har viljan, ett positivt och bra humör, kulturell förståelse och älskar utmaningar. Bli reseledare och få en livsstil som handlar om att ge människor en bra upplevelse på årets viktigaste tidpunkt – när de har semester.

En statskontrollerad guideutbildning

Service & Co är en statskontrollerad guideutbildning som har statskontrollerade och meritgivande ämnen på schemat. Våran guideutbildning lever upp till den akademiska nivån som Utbildningsdepartementet kräver. Bli guide hos oss och få en utbildning som kan användas i hela resebranschen. Efter du har genomfört våran guideutbildning får du ett diplom från Service & Co, och ett diplom från Roskilde Handelsskola där de ämnen som du har gått igenom på guideutbildningen är nedskrivna.

Vill du vara reseledare?

Bli en del av branschens bästa reseledare – Bli reseledare genom Service & Co! Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor till våran guideutbildning, eller om du gärna vill anmäla dig till våran guideutbildning. Kontakta oss på telefon 40 60 60 667.