Bli reseledare på den rigtige reseledareskolan

Bli guide på den Bästa reseledareutbildning

Drömmer du om att få världens bästa jobb i utlandet? Eller vill du gärna utveckla dinakompetenser inom kommunikation? Isåfall är Service & Co’s guideutbildning det perfektavalet för dig! Är du över 18 år, kan du tala engelska och är du redo att arbeta hårt? Dåskall du utbilda dig till reseguide hos oss! Vi kan lova dig ett jobb där vardagen aldrig blirtråkig, och där du har hela världen som din arbetsplats.

Man får vad man betalar för, och hos oss är det rätt enkelt: Kvalitet från start till slut, ochett nätverk som efter utbildningen säkrar att du som reseledare är säkrad ordentligaarbetsvillkor. Alla kan bli komma med på våran guideutbildning. Hos oss är det dinpersonlighet och viljan att utvecklas som är det viktigaste. Alla kan bli antagna på våranguideutbildning. Hos oss är det din personlighet och viljan att utvecklas som är detviktigaste. Är du också bra till språk eller har rest mycket är det självklart en fördel.Viktigast är dock att du har viljan, ett positivt och bra humör, kulturell förståelse och älskarutmaningar. Bli reseledare och få en livsstil som handlar om att ge människor en braupplevelse på årets viktigaste tidpunkt – när de har semester.

En statskontrollerad guideutbildning

Service & Co är en statskontrollerad guideutbildning som har statskontrollerade ochmeritgivande ämnen på schemat. Våran guideutbildning lever upp till den akademiskanivån som Utbildningsdepartementet kräver. Bli guide hos oss och få en utbildning somkan användas i hela resebranschen. Efter du har genomfört våran guideutbildning får duett diplom från Service & Co, och ett diplom från Roskilde Handelsskola där de ämnensom du har gått igenom på guideutbildningen är nedskrivna.

Vill du vara reseledare?

Bli en del av branschens bästa reseledare – Bli reseledare genom Service & Co! Du ärvarmt välkommen att kontakta oss om du har frågor till våran guideutbildning, eller om dugärna vill anmäla dig till våran guideutbildning. Kontakta oss på telefon 40 60 60 667.