Kom til foredrag hos service&co.

Möt oss och våra guider för inspirerande evenemang!

- bli klokare på guidejobbet och Service & Co. guide skolan Vi håller inspirationsmöten flera gånger om året runt om i landet och online, där vi ser fram emot att träffa alla er som funderar på om en guideutbildning är något för dig. Vi kör med olika format, och här på den här sidan kan du läsa om de kommande inspirationevenemangen och anmäla dig. Kom ihåg att du alltid är välkommen att ta med vänner och familj!

  • 28/1-2021 kl. 19.00 - ONLINE inspirationskväll på svenska. Möt Service & Co.s liksom tidigare studenter. Hör om guideskolan och erfarenheterna från guideskolan och få svar på alla dina frågor.

Online inspirationskväl: d. 28/1-2021 klokken 19.00

Kvällens tema: Träffa en elev från den nyligen hållna skolan på Malta: Så här var det att gå till guide.

Attraherar guideskolan? Och låter arbetet som en guide, där du upplever världen medan du får betalt, något för dig? Då är du härmed inbjuden till inspirationskvällen!

28/1-2021 håller vi inspirationskvällar där du träffar några av våra studenter som just har återvänt från guideskolan på Malta den 23/11. De har därför gått igenom vår första "koronaskola". Träffa oss och våra guider och hör vilka upplevelser du har i beredskap om du går på guideskolan. Inspirationskvällen är ditt unika tillfälle att prata med någon som nyligen har varit i dina skor.

Inspirationskvällen tar ungefär en timme, men vi stänger inte och stänger av förrän du har fått svar på alla dina frågor.

Det finns ett begränsat antal platser de tre kvällarna, så kom ihåg att registrera dig i god tid så att du säkrar en plats. Vi hoppas att du gillar det - alla är välkomna, så bjud in dina vänner och familj!

Registrering via formuläret nedan:

När du registrerar dig får du en bekräftelse per. post. För online inspirationskvällen: På dagen för inspirationssessionen får du ett SMS och ett e-postmeddelande med mer information om evenemanget och en länk för att delta. För den fysiska inspirationskvällen: Ca. 1 vecka före inspirationskvällen får du ett mejl med praktisk information om plats etc. Du får inte. Under dagarna fram till kommer du att få en påminnelse via SMS. Hela inspirationssessionen är helt icke-bindande. Det är ett informationsmöte för intresserade som vill veta mer om Service & Co.s utbildningar och träffa guider och instruktörer från guideskolan. SMS-påminnelse för Instagram Live-evenemang: På dagen för Instagram Live får du ett SMS med en påminnelse om evenemanget.


Vi vill också göra dig medveten om att du har registrerat dig för vårt nyhetsbrev genom att registrera dig. Vi hoppas att du tycker om att läsa när vi skickar ut nyhetsbrev några gånger i månaden, men du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Följ oss