Kontaktoplysninger Service & Co.

Kontakt

Ring till oss, skicka ett SMS eller mail eller kika förbi vårat kontor!

Hos Service & Co. tror vi på personliga relationer. Vi känner våra elever och de känner oss. Det hjälper till att göra guideutbildningen helt unik och inte minst vårat arbete med att stötta och vägleda våra elever på en helt annan nivå. Beslutet om att ta på guideutbildningen och lämna Sverige för en period är ett stort beslut. Därför vill vi riktigt gärna vara med att hjälpa och ge dig råd om att guideutbildningen är något för dig. Och det gör vi bäst om vi får lära känna dig.

Hos Service & Co. har vi många elever som vi pratar i telefon, skriver SMS, chattar eller skriver mails med. Så om du går runt och funderar på om guideskolan är något för dig och du känner dig osäker, så lova att du kontaktar oss. Det är ALLTID du som bestämmer tempot. Det är ditt val, men varför inte använda de många års erfarna experter som vi har sittandes i huset.

Här på sidan hittar du våra kontaktuppgifter och ett kontaktformulär. Om du vill att vi ska kontakta dig, prata via telefon eller text - det bestämmer du helt själv. Vad du än väljer, ifall det nu är att ringa till oss, skicka SMS, maila eller komma förbi för en kopp te eller kaffe, så ser vi riktigt mycket fram emot att höra från dig.

Kom ihåg! Om du gärna vill ha ett snabbt svar så är du alltid välkommen att ringa till Christel. +45 60 13 23 71 eller Palle tel. +45 28 11 35 65.

Kontaktformulär

Följ oss