Vi har noggrant valt ut tre destinationer var vi håller våra skolor. Det spelar ingen roll var du tar utbildningen, det är samma undervisning, men varje destination kan något speciellt.


Vill du ta din guideutbildning i exotiska Thailand, historiska Malta eller härliga Spanien?

Välkommen till Malta

Det finns flera goda skäl till att välja en reseledarskola på Malta. Den vackra och unika naturen, de gyllene sandstränderna, det fantastiska vinterklimatet, de blåa lagunerna, det historiska som finns kvar från korsfararna och sist men inte minst det fantastiska Mellieha Holiday Center som är basen för våra elever i 5 veckor. Allt detta endast ca. 3–4 timmars flygtur från Sverige.

Service&Co. guideskole på Malta På Mellieha Holiday Center kommer du få känna på hur det är att vara en reseledare på riktigt. Du bor och lever tillsammans med 4 andra elever i ett 70m2 stort semesterhus, med privat innergård och takterrass.

Mellieha Holiday Center är ritat av en dansk arkitekt, Hans Munk Hansen, och hotellet är placerat på ett av Maltas allra bästa platser, endast 300 meter från en av öns bästa sandstränder. Semesterbyn bjuder på en hel rad av olika faciliteter: stor utomhuspool, bar, restauranger, matbutik, gym, vuxenpool, barnklubbar och såklart Folkeferie.dks danska reseledare. Du är alltså mitt i en skandinavisk semesterdestination medan du lär dig allt du behöver veta för att bli en duktig reseledare.

På Malta är vädret fantastiskt året om. När vi besöker ön i november och december kan du räkna med temperaturer på ca 18–20 grader. Ön har ungefär 3000 soltimmar om året och det subtropiska medelhavsklimatet säkrar att du utan tvekan kan packa med shorts och t-shirt. När solen inte kikar fram kan det bli en smula kyligt och det är inte omöjligt att det kommer en skvätt regn, så kom ihåg att ta med en tjocktröja och ett paraply.

Malta är, med sina ynka 312km2, en ö med massor av sevärdheter. Därför är det självklart inkluderat en utflykt till öns huvudstad, Valetta, i reseledarskolan. Här hittar man, som på många andra platser på ön, ruiner från bland annat tempelriddare, romarna, araberna och många av korsfararna. Det finns många muséer, kyrkor, tempel, så det är nästan en självklarhet när man ser hur många filmer som blivit inspelade på Malta – bland annat första avsnittet av Games of Thrones.

När du går runt på Valettas gator kan man nästan märka stämningen från förr. Utsikten över stadens naturhamn vittnar över många av strider som tagit plats där.

När du bokar din reseledarskola på Malta är du säkrad skönt väder, bra faciliteter och 5 veckor på en helt unik ö.

Ring till oss på telefonnummer:40 60 60 667 ör att höra mer.

Vad betalar jag för?

Allt skolmaterial är inkluderad och vi ser till att ni får något ordentligt att äta medan ni studerar. Därför får du alltid ett gratis matpaket med till ett värde av kr.5395,- Den är inkluderad i det samlade priset så du kan vara helt säker på att du får bränsle till både hjärna och kropp varje dag.

Inkluderat i priset är: flyg tur/retur, bagage, handbagage, hotellvistelse på 3-stjärnigt hotell, transfer tur/retur från flygplatsen, undervisning & skolmaterial. Inkluderat i priset är även flera dagliga måltider, allt efter vilken skoldestination du väljer, till ett genomsnittsvärde av kr. 7500,-

Inkluderat under skolans gång

 • Flyg tur/retur
 • Bagage
 • Handbagage
 • Hotellvistelse i bungalows på 3-stjärnigt semestercenter
 • Utflykt till Valetta
 • Undervisning
 • Undervisning
 • Middag
 • Transfer tur/retur från flygplatsen

Fakta om Malta

 • Malta har tidigare tillhört England, men blev självständiga 1921, var Malteserna fick helt självbestämmande över Malta.
 • Malta är en ö som består av 3 öar, som heter Malta (precis som landets namn), Gozo och Comino.
 • Det finns 2 officiella språk på Malta – Maltesiska och engelska. Bonus info: många malteser pratar också italienska.
 • I 2019 var det 440 000 boende på Malta.
 • Malta har en areal på 316km2, vilket gör landet till ett av de minsta i EU. Faktiskt är Malta mindre än danska Bornholm.
 • Det finns 365 kyrkor på Malta, så det finns en ny till varje dag på året, om det är någon som har lust till att göra en utflykt utav det.

Har du frågor angående våran reseledarutbildning på historiska Malta,
så är du hjärtligt välkommen till att kontakta oss på telefon eller mail.

Vil du høre mere om service&co guideskole, book en samtale hos os

Har du besluttet dig?

BESTIL

Er du i tvivl? Book en personlig vejledning og bliv klogere på dine muligheder!

BOOK SAMTALE

Följ oss