Vi har noggrant valt ut tre destinationer var vi håller våra skolor. Det spelar ingen roll var du tar utbildningen, det är samma undervisning, men varje destination kan något speciellt.


Vill du ta din guideutbildning i exotiska Thailand, historiska Malta eller härliga Spanien?

Aqua Promenade hotel

Reseledarutbildning nära en av världens vackraste storstäder

Hejdå till lägenhet, hus eller rum i Sverige, och hej till reseledarhotellet i Spanien. När du följer med oss på reseledarskola heter ditt hem Estival Park – Salou – Spanien.

Service&Co's faste guidehotel i Salou.Det 4-stjärniga Hotel Estival Park Salou är ett av de mest kompletta resorts vid medelhavskusten. Hotellet har 7 poolområden och ligger endast 2 minuter från stranden – mer precis sagt: Ett resort utöver det vanliga!

Hotel Estival Park har underhållning och aktiviteter för alla åldrarna. Hotellet har bl.a. sin egen squashbana, gym, och aktiviteter. Hotellet är en del av en hel ’’by i byn’’, som består av flera hotellbyggningar som alla delar på faciliteterna på området. Poolområdena är något av det bästa med hela hotellet. Njut av livet vid en utav de tre utomhuspoolområden, inomhuspoolen eller de tre barnpoolerna. På 2 minuter kan ni gå till stranden och på 10 minuter kommer ni till både barer, restauranger och butiker. En ideal placering och ett riktig bra val när vi är på reseledarskolan. Vi har allt inom räckvidd och är ’’i centrum’’ av allt som vi behöver. Och just precis det - är det mest perfekta när du på reseledarskolan då vi har ett fullspäckat schema och inte alltid har tid till långa transporter under vår siesta.

Club Aquum är hotellets stolthet. Det är ett enormt AQUUM spa-, fitness – och wellness-center. 4000kvm med det bästa inom wellness, spa-områden, fitness möjligheter, kroppsterapi och behandlingar. Som gäst med Viva Tours har ni möjligheten för att välja till detta. Daglig tillgång till detta välbefinnande tempel. Utöver det finns det en komplett gymavdelning samt möjlighet för gruppträning och gym-sessions. Utöver det finns det finns det även riktigt många småstäder samt storstäder, bl.a. Terragona och Reus, som är har stor kulturell betydning för området.

Själva reseledarskolan kommer främst föregå i hotellets konferenslokaler och gemensamma/öppna platser. Service & Co. ställer höga krav på faciliteterna och Estival Park för att vår undervisning hålls i det bästa möjliga omgivningarna.

Estival Park har bl.a. modernt tekniskt utstyr till undervisningarna. Mycket av tiden flyttar vi undervisningen utanför för att hålla aktiviteter vid poolområdet, på stranden och i området omkring hotellet.

Utan mat och dryck blir det ingen helhet
-därför är det viktigt att du får bra och solida måltider så att du har energi till att lära. Därför är en varierad frukost- och middagsbuffé inkluderat i ditt skolpaket. Det finns många olika kalla och varma rätter, med allt från lokala katalanska rätter till spanska nationalrätter, samt rätter från det internationella köket. Speciellt för våran skola i Spanien är att du får du x10 luncher GRATIS med i din reseledarskola. Varsågoda!

Guideskole dobbeltværelse

Dubbelrum med balkong som delas med en annan elev

To måltider om dagen inkluderet

Frukost och middag

Eget toilet på værelset

Egen dusch och toalett

mulighed for at se begrænset antal kanaler på skolen

Satellit-TV

sikkerhedsboks på værelset

Kassaskåp

rengøring af væreset inkluderet

Rengöring

klima anlæg på værelset

Luftkonditionering

internet mod betalling på guideskolen

Trådlöst internet (mot betalning)

Har du frågor till våran guideutbildning i härliga Spanien?
Är du välkommen till att kontakta oss via telefon eller mail

Tag din guideuddannelse i skønne spanien

Spanien

Reseledarutbildning i Salou, Spanien

april - maj 2021

Priser fra 38.995

15
apr

-

18
maj

2021

GUIDEUTBILDNING
Salou, Spanien

Vil du høre mere om service&co guideskole, book en samtale hos os

Har du besluttet dig?

BESTIL

Er du i tvivl? Book en personlig vejledning og bliv klogere på dine muligheder!

BOOK SAMTALE

Följ oss