Vi har noggrant valt ut tre destinationer var vi håller våra skolor. Det spelar ingen roll var du tar utbildningen, det är samma undervisning, men varje destination kan något speciellt.


Vill du ta din guideutbildning i exotiska Thailand eller härliga Spanien?

Guideutbildning nära en av världens vackraste storstäder

5 veckor på första parkett ut mot det Baleariska havet i Spanien är vad du kommer att resa ned till om du tar vår guideutbildning i Spanien. Detta är bara ett av många skäl till att välja guideskolan i Spanien!

Vores skole i spanienVårt härliga hotell Aqua Hotel Promenade **** ligger i Pineda de Mar, bara en timmes bilfärd från Barcelona. Ett hotell med en fantastisk placering och härliga faciliteter. Här kommer du att tillbringa den största delen av de kommande 5 veckorna på guideskolan.

Pineda de Mar befinner sig i Katalonien som ligger mellan Medelhavet och Pyrenéerna. Ett område med ett fantastiskt hav och gyllenbruna sandstränder. Ett lokalområde som har ett rikt stadsliv med butiker, caféer och restauranger. Här har du möjlighet att se unika sevärdheter, uppleva den katalanska kulturen och smaka på utsökt spansk mat. På din fritid kan du koppla av på stranden och ta ett dopp i det vackra blå havet, som har mottagit EU: s blåa flagga för renlighet.

Barcelona ligger som sagt bara en timme bort, vilket ger en stor möjlighet för att uppleva en av Europas ledande storstad när det kommer till mode, historia och arkitektur. Staden pulserar av shoppingmöjligheter, restauranger och caféer som skapar en trevlig stadsmiljö. En av skolans inkluderade utflykter är en resa till Barcelona där du har möjligheten att uppleva staden på nära håll.

Barcelona kännetecknas av stor mängd katalansk arkitektur, vilket kan ses på de lokala bostäderna, men också på många av turistattraktionerna i stan.

Kort sagt så får du möjligheten till att lära känna guidelivet bättre i området nära Spaniens näst största stad.

Ingår i din skolvistelse

 • Flug tur/retur
 • Bagage
 • Hand stugan
 • Hotell vistelse på 4-stjärnigt hotell
 • Transfer till och från flygplatsen
 • Undervisning
 • Skolmaterial
 • Utflykt till Barcelona
 • DiSC-profil
 • Halvpension

Fakta om Spanien

 • Spanien är med sina 505.990km2 det största land i Sydeuropa, det näst största land i Västeuropa och det 4 största land i hela Europa.
 • Genom kolonisering spred Spanien sitt språk och sin kultur till stora delar av världen. Och idag är det spanska som är det 2 mest utspridda modersmålet i världen.
 • Spanien har hela 48 sevärdheterUNESCO världsarvlista. Fyra utav dom ligger i närheten av vår guideskola i Pineda De Mar.
 • Spanien arrangerar varje år världens största tomatkrig. Vill du uppleva den ska åka till Valencia sista onsdagen i augusti.
 • Enligt Spaniens lag har man rätt till att vara naken som en grundläggande mänsklig rättighet. Och att vara naken i offentliga rum, såsom stränder och parker är helt lagligt.
Boka reseledareutbildning i Malta

malta

Guideutbildning i Malta

Oktober - november 2020

Priser från 39.995

BOOK

19
OKT

-

23
NOV

Mellieha
Malta

2020

Möjlighet till dykkurs efter guideutbildning.
OBS: Bokning på dansk sida för DKK-valuta. Flyg från Sverige uppdaterar din slutbiljett. Ring 40 60 60 667 för mer info.

Ta din guideutbildning i det vackra Spanien

spanien

Guideutbildning i Spanien

April-maj 2021

Priser från 38.995,-

BOOK

15
APR

-

18
MAJ

Pineda de mar,
Spaninen

2021

Ta din guideutbildning i exotiska Thailand

thailand

Guideutbildning i Thailand

Juni-juli 2021

Priser från 46.995,-

BOOK

30
JUN

-

29
JUL

Hua Hin
Thailand

2021

Ta din guideutbildning i det vackra Spanien

spanien

Guideutbildning i Spanien

Oktober-november 2021

Priser från 38.995,-

BOOK

7
OKT

-

9
NOV

Pineda De Mar
Spanien

2021

Vil du høre mere om service&co guideskole, book en samtale hos os

Har du besluttet dig?

BESTIL

Er du i tvivl? Book en personlig vejledning og bliv klogere på dine muligheder!

BOOK SAMTALE

Följ oss