Vi har noggrant valt ut tre destinationer var vi håller våra skolor. Det spelar ingen roll var du tar utbildningen, det är samma undervisning, men varje destination kan något speciellt.


Vill du ta din guideutbildning i exotiska Thailand, historiska Malta eller härliga Spanien?

Skandinaviens enaste guideutbildning i Thailand

Följ med till Thailand och upplev Österns mystik medan du utbildar dig till guide. På denna resa slår du två flugor i en smäll, du får nämligen en fantastisk utbildningn samtidigt som du upplever en helt ny spännande kultur. På denna utbildningen i Thailand kommer du inte bara hem efteråt, utan med en utbildning som ger dig chans till att ha hela världen som din arbetsplats. När du har varit här med oss kommer du komma hem med ett hav av upplevelser från runt om i världen. Inte bara upplevelser där vi kommer ifrån utan allt runtomkring som du kan dela med dina nya kollegor och vänner.

Om du vill uppleva andra delar av världen är Thailand-skolan precis rätt för digNord, väst … öst är bäst!

Thailand är likastort som Frankrike till ytan, dock mer långsträckt. Den thailändska kulturen är påverkad av både Indien, Kina och Cambodja. Dessutom är Thailand det ända landst i Sydöstasien som inte har varit koloniserat. Thailand har stora kontraster, det finns både mycket rikedom men även mycket fattigdom. Där lever alla sida vid sida och landets natur är allt ifrån djungel till stränder på turistorterna.

Din resa börjar när vi landar på Bankoks flygplats och därefter kör mot Hua Hin, här incheckar du på ett hotell med 4 stjärnor nämligen hotell Novotel Hua Hin. I närheten ligger det trevliga stället Cha Am, som är ett vackert och roligt område, sedan har vi Hua Hin city som ligger ungefär 2,5 km ifrån hotellet. Inom gångavstånd hittar du både restauranger och små butiker. Nere på stranden ligger det också många goda restauranger som ni bör testa. Vill ni uppleva mer i byn när du har ledigt? Då kör nämligen hotellets buss fram och tillbaka till byn 5 gånger om dagen.

Hua Hin… Den charmiga semesterbyn

År 1920 upptäckte kung Rama IV sommarparadiset Klai Kangwon som på svenska betyder ” Långt ifrån bekymmer” här i Hua Hin. Namnet kunde faktiskt inte passa in bättre på området och detta har gjort denna byn till en eftertraktat resemål. Ett resmål som fokuserar på lugn, renhet och säkerhet. Ni kommer få uppleva vilken stor respit thailändare har för sina kungar, både de kungar som har levt förut och deras efterträdare, deras namn är Kung Bhumibol och hans efterträdare Kung Maha Vajiralongkorn. Varje dag bjuder Hua Hin’s stränder på ett dopp i det lugna, turkosblåa vattnet, även hästridning och av slipning längst kusten och hela vägen upp till den charmiga fiskehamnen Cha Am. På de lokala marknaderna kan du köpa mat, exotiska frukter, konst och sovenier till småpengar. Urvalet av restauranger och barer finns det gott om i Hua Hin’s centrum och dem har även massagesalonger nära hotellet. Här kan du få en helkroppsmassage för samma peng som en burgarmeny i sverige, så varför inte unna sig det undertiden du är här på din guide utbildning?

Vad ska du uppleva?

Guide utbildningen här i Thailand innehåller samma utbildningspaket som i Spanien och på Malta. Du kommer under de 24 dagarna bo i Cha Am, Hua Hin, du kommer lära dig första hjälpen på de lokala privatsjukhuset. Efter 23 nätter i Cha Am fortsätter vi vår resa med en minitur på 5 dagar som kommer avslutas i Bankok.

På miniresan kommer vi uppleva Thailands natur och vildmark. Vi kommer köra mot Kanchanaburi och besöka Amphawa marknad. Denna byn ligger nordväst om Bankok. Här kommer vi dessutom besöka de allierades kyrkogård från andra världskriget och kommer åka tåg ifrån Thailand-Burma Railway Museum till floden Kwai. Vi kommer köra ifrån Kanchanaburi till Ayutthaya där vi ska åka på bambuflottar och efterdet köra en liten tuk-tuk tur till alla byns tempel.

Sedan kommer resan fortsätta mot Bankok och vi kommer byta den lugna och fridfulla miljön till en mer pulserande storstad. Bankok är en stad med 14 miljoner invånare och dessutom full av kontraster. Det nya och moderna blandar sig gärna med det gamla och traditionella. I bankok kommer vi ha 2 nätter och vi ska såklart åka på utflykt. Du kan glädja dig åt att uppleva Grand Palace och Wat Po. Vi ska dessutom se Wat Saket och den vackra utsikten där ifrån, sedan avslutar vi med Chaophraya Klong Tour, som är en lån tur i en Bankoks alla kanaler.

På utbildningen är det 2 måltider som är inkluderade /måltidernas fördelning är specificerat i schemat) Sedan när det gäller fickpengar så är levnadskostnaden i Thailand mycket billigare än runt omkring i Europa. Så du klarar dig på mindre fickpengar här i Thailand än om du skulle till Europa.

Har du frågor angående utbildningen i Thailand? Ring oss på 40 60 60 667.

Kom ihåg att i priset är flyg fram och tillbaka inkluderat, handbagage, alla övernattningar på hotellet, transfer fram och tillbaka till flygplatsen, 2 måltider om dagen, undervisning och skolmaterial.

Ingår i din skolvistelse

 • Flug tur/retur
 • Bagage
 • Hand Bagage
 • Hotell vistelse på 3 eller 4-stjärnigt hotell
 • Undervisning
 • Skolmaterial
 • Två dagliga måltider
 • Transfer till och från flygplatsen

Fakta om Thailand

 • Thailand heter officiellt Kungariket Thailand.
 • Thailand har en yta på 513.115km2 och invånarantalet är 67.741.401.
 • Thailands klimat är tropiskt och har temperaturer mellan 25–30 grader året runt.
 • Kungafamiljen har en mycket speciell respekt och plats i hjärtat hos thailändarna. När kung Bhumibol dog 2016 var landet i landssorg i inte mindre än ett år.
 • Den bortkomna kungen Bhumibol är världens längsta sittande monark. Kung Bhumibol hade regeringstid på 70 år och 126 dagar.

Har du frågor till våran guideutbildning i exotiska Thailand?
Är du välkommen till att kontakta oss via telefon eller mail

Tag din guideuddannelse i eksotiske Thailand

Thailand

Reseledarutbildning i Thailand

juni - juli 2021

Priser fra 46.995

30
jun

-

29
jul

2021

GUIDEUTBILDNING
Hua Hin, Thailand

Följ oss