Service&co. Alle skal kunne komme på guideskole.

Drömmer du om att ta på guideskola?

Vi vill väldigt gärna ha dig med och därför har du möjligheten för att vinna ett stipendium som du kan använda till en valfri guideskola i 2020.

Vi delar ut stipendium från

  • 1500,- till 20.000,-

Vi delar ut löpande stipendier och vi kontaktar alla ansökande inom kort tid från att ni skickat in era ansökningar.

För att ha möjligheten till att mottag ett stipendium ska du skriva ditt namn, telefonnummer och mailadress här under. När du skriver upp dig för stipendium tävlingen registreras du automatiskt till vårat nyhetsbrev. Här efter kan du klicka dig vidare till vårat ansökningsformulär. Lägg märke till att du först har möjligheten för att vinna ett stipendium när du utfyllt och skickat on ditt ansökningsformulär.

Din ansökning behöver inte var lång men vi vill gärna kunna märka din passion för guidevärlden och höra om vad som ligger bakom din dröm om att komma på guideskola. Dessutom vilken guideskola du drömmer om att ta på.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Service & Co. - din guideskola

Start din stipendiumsansökan här

Stipendiet kan inte bytas mot kontanter eller ges till andra. För att delta ska du ha svensk adress och vara 18 år innan skolan är slut. Du kan delta i stipendium ansökandet även om du redan anmält dig till skolan. Vi läser alla ansökningarna igenom.

När du skickar in din ansökning blir du automatiskt registrerad till vårat nyhetsbrev. Vi sparar dina personuppgifter under personuppgiftlagen och delar inte med tredje part.

Följ oss