hvorfor skal du vælge service & co.

Varför oss?

Står du och ska välja vilken väg du ska gå karriärmässigt eller drömmer du om att resa utomlands och uppleva andra kulturer, så kan vi enkelt förstå om du är lite förvirrad.

Det finns nämligen väldigt mycket att välja emellan, så vad är det rätta för dig?

Det kan vi självklart inte svara på, men vi kan berätta för dig varför vi tycker du ska välja en reseledarutbildning hos Service & Co.

Varför sticker Service & Co. ut?

Service & Co. är den enda statsgodkända reseledarutbildningen i Danmark. Det betyder att vi samarbetar med Roskilde Handelsskole gällande en hel rad av meritgivande ämnen. När du har avslutat din reseledarutbildning kommer du mottag ett diplom från oss och ett bevis från Roskilde Handelsskole. På varje reseledarutbildning får vi besök från representanter som ser till att vi håller undervisningsdirektiven för de ämnen som vi undervisar i.

För dig betyder detta att du är säkrad en hög undervisningsstandard. Alla dina fasta undervisare ska som minimum undervisa på handelsskolanivå. Det betyder också att du har ämnen som är meritgivande även när du kommer tillbaka till Sverige och eventuellt vill börja studera igen.

Service & Co. har det registrerade varumärket JOBBGARANTI®”. Under alla de år som vi funnits har vi levt upp till vår jobbgaranti och fått våra reseledare ut i arbete efter avslutad utbildning.
För dig betyder detta att du inte behöver bekymra dig över om det finns jobb till dig när du avslutat din reseledarutbildning. Om du gör bra ifrån dig och blir kvalificerad till jobb, så har vi en arbetsgivare åt dig.

Service & Co. bruger KUN kvalificerede eksterne undervisere. Under alla de år som vi funnits har vi levt upp till vår jobbgaranti och fått våra reseledare ut i arbete efter avslutad utbildning.
För dig betyder detta att du inte behöver bekymra dig över om det finns jobb till dig när du avslutat din reseledarutbildning. Om du gör bra ifrån dig och blir kvalificerad till jobb, så har vi en arbetsgivare åt dig.

Service & Co. har mer än 60 olika samarbetspartners. I storsett alla välkända reseföretag samarbetar med Service & Co. Även dom som har deras egna reseledarkurser.
För dig betyder detta att du har möjligheten till att välja mellan en massa olika reseledarjobb och destinationer. Det finns något för alla.

Service & Co. har reseledarutbildning i Thailand. Som den enda reseledarutbildningen i Skandinavien kan vi erbjuda en reseledarutbildning i Thailand inklusive en minirundresa.
För dig betyder detta att du har möjligheten till att ta din reseledarutbildning i östra Asien samtidigt som du själv kommer ut på ditt livs upplevelse.

Service & Co. ger dig personlig coaching på skolan. Under skolgången blir eleverna erbjudna coaching från våra externa instruktörer, som alla har sina egna specialämnen. På det sättet hjälper vi våra elever om de har med sig något i bagaget som står i vägen för deras dröm om att bli reseledare.

Service & Co. är den enda reseledarutbildningen i Sverige som kan erbjuda ECTS-poäng för ditt skoluppehåll. Under själva utbildningen kräver det inget extra. När du kommer hem ska du deltag i en kort webinar och skriva ett prov. Du genomgår ämnena Presentationsteknik och Service som är viktiga saker för en reseledare att veta. För de två ämnena får du 5 ECTS-poäng var, motsvarande ett helt ämne på 10 ECTS-poäng.

Service & Co. har starka relationer till det danska/svenska företagsgemenskapen. Varje år hjälper vi många av våra tidigare reseledare vidare i ställningar hos stora välkända verksamheter, som väldigt gärna vill anställa duktiga människor från resebranschen.
För dig betyder detta att du kan få bra jobberbjudande när du vänder hem från dina reseledarupplevelser.

Service & Co. står för hela din resa när du ska till skolan.
Vi ser står för flyg, transfer tur/retur till och från flygplatsen och hotellvistelse på 4-stjärnigt hotell under alla 5 veckorna. På skolan i Spanien får du både frukost och middag på hotellet. På Malta är middagen inkluderad i priset. Och i Thailand ingår också cirka 2 måltider om dagen.

Och i Thailand ingår också cirka 2 måltider om dagen. När du har betalat för din skola får du allt undervisningsmaterial på skolan. Så det kommer ingen extra betalning under vägens gång.

Service & Co. har över 600 betygsättningar på Trust Pilot. Över 150 recensioner på vår svenska Trustpilot och över 600 recensioner på vår danska trustpilot. Tidigare elever har inte varit rädda för att berätta om sina upplevelser på Service & Co. De har gett oss många fina komplimanger som vi självklart är väldigt stolta över.
För dig betyder detta att du kan läsa om tidigare elevers upplevelser fullständigt ocensurerat och rakt från hjärtat.

Är du i tvivel om vilken reseledarutbildning du ska välja så är du välkommen till att kontakta våra samarbetspartners i resebranschen. De kan bekräfta att Service & Co. är det rätta valet!

Kom ihåg att du alltid kan ringa till oss på 40 60 60 667.
Kom ihåg att du alltid kan ringa till oss på.

Skriv upp dig till vårat nyhetsbrev!

Följ oss