Service & Co.'s logo

– en upplevelse for livet!

Varför oss?

Service & Co. i tal

Grundad i

Utbildade reseledare

Årliga skolor

Forskellige destinationer

Varför oss?

Står du och ska välja vilken väg du ska gå karriärmässigt eller drömmer du om att resa utomlands och uppleva andra kulturer, så kan vi enkelt förstå om du är lite förvirrad.

Det finns nämligen väldigt mycket att välja emellan, så vad är det rätta för dig?

Det kan vi självklart inte svara på, men vi kan berätta för dig varför vi tycker du ska välja en reseledarutbildning hos Service & Co.

Varför sticker Service & Co. ut?

Service & Co. är den enda statsgodkända reseledarutbildningen i Danmark. Det betyder att vi samarbetar med Roskilde Handelsskole gällande en hel rad av meritgivande ämnen. När du har avslutat din reseledarutbildning kommer du mottag ett diplom från oss och ett bevis från Roskilde Handelsskole. På varje reseledarutbildning får vi besök från representanter som ser till att vi håller undervisningsdirektiven för de ämnen som vi undervisar i.

För dig betyder detta att du är säkrad en hög undervisningsstandard. Alla dina fasta undervisare ska som minimum undervisa på handelsskolanivå. Det betyder också att du har ämnen som är meritgivande även när du kommer tillbaka till Sverige och eventuellt vill börja studera igen.

Service & Co. har det registrerade varumärket JOBBGARANTI®”. Under alla de år som vi funnits har vi levt upp till vår jobbgaranti och fått våra reseledare ut i arbete efter avslutad utbildning.
För dig betyder detta att du inte behöver bekymra dig över om det finns jobb till dig när du avslutat din reseledarutbildning. Om du gör bra ifrån dig och blir kvalificerad till jobb, så har vi en arbetsgivare åt dig.

Service & Co. bruger KUN kvalificerede eksterne undervisere. Under alla de år som vi funnits har vi levt upp till vår jobbgaranti och fått våra reseledare ut i arbete efter avslutad utbildning.
För dig betyder detta att du inte behöver bekymra dig över om det finns jobb till dig när du avslutat din reseledarutbildning. Om du gör bra ifrån dig och blir kvalificerad till jobb, så har vi en arbetsgivare åt dig.

Service & Co. har mer än 60 olika samarbetspartners. I storsett alla välkända reseföretag samarbetar med Service & Co. Även dom som har deras egna reseledarkurser.
För dig betyder detta att du har möjligheten till att välja mellan en massa olika reseledarjobb och destinationer. Det finns något för alla.

Service & Co. har reseledarutbildning i Thailand. Som den enda reseledarutbildningen i Skandinavien kan vi erbjuda en reseledarutbildning i Thailand inklusive en minirundresa.
För dig betyder detta att du har möjligheten till att ta din reseledarutbildning i östra Asien samtidigt som du själv kommer ut på ditt livs upplevelse.

Service & Co. ger dig personlig coaching på skolan. Under skolgången blir eleverna erbjudna coaching från våra externa instruktörer, som alla har sina egna specialämnen. På det sättet hjälper vi våra elever om de har med sig något i bagaget som står i vägen för deras dröm om att bli reseledare.

Service & Co. är den enda reseledarutbildningen i Sverige som kan erbjuda ECTS-poäng för ditt skoluppehåll. Under själva utbildningen kräver det inget extra. När du kommer hem ska du deltag i en kort webinar och skriva ett prov. Du genomgår ämnena Presentationsteknik och Service som är viktiga saker för en reseledare att veta. För de två ämnena får du 5 ECTS-poäng var, motsvarande ett helt ämne på 10 ECTS-poäng.

Service & Co. har starka relationer till det danska/svenska företagsgemenskapen. Varje år hjälper vi många av våra tidigare reseledare vidare i ställningar hos stora välkända verksamheter, som väldigt gärna vill anställa duktiga människor från resebranschen.
För dig betyder detta att du kan få bra jobberbjudande när du vänder hem från dina reseledarupplevelser.

Service & Co. står för hela din resa när du ska till skolan.
Vi ser står för flyg, transfer tur/retur till och från flygplatsen och hotellvistelse på 4-stjärnigt hotell under alla 5 veckorna. På skolan i Spanien får du både frukost och middag på hotellet. På Malta är middagen inkluderad i priset. Och i Thailand ingår också cirka 2 måltider om dagen.

Och i Thailand ingår också cirka 2 måltider om dagen. När du har betalat för din skola får du allt undervisningsmaterial på skolan. Så det kommer ingen extra betalning under vägens gång.

Service & Co. har över 600 betygsättningar på Trust Pilot. Över 150 recensioner på vår svenska Trustpilot och över 600 recensioner på vår danska trustpilot. Tidigare elever har inte varit rädda för att berätta om sina upplevelser på Service & Co. De har gett oss många fina komplimanger som vi självklart är väldigt stolta över.
För dig betyder detta att du kan läsa om tidigare elevers upplevelser fullständigt ocensurerat och rakt från hjärtat.

Är du i tvivel om vilken reseledarutbildning du ska välja så är du välkommen till att kontakta våra samarbetspartners i resebranschen. De kan bekräfta att Service & Co. är det rätta valet!

Kom ihåg att du alltid kan ringa till oss på 40 60 60 667.
Kom ihåg att du alltid kan ringa till oss på.

Hua Hin, Salou, Marbella… Har du redan hittat din favorit?

Hua Hin

Thailand

Salou

Spanien

Marbella

Spanien

Vad säger våra elever om oss

Vi kan sitta och prata om oss själva, men det är kanske inte lika spännande som att höra vad våra elever tycker om oss?
– Det tycker vi!

Vi tänker till

Hållbarhet och omtanke är viktigt! För oss också.
Läs hur vi tänker till i förhållande till hållbarhet och miljö.

”Malta 2020 – klart den fedeste oplevelse i mit liv og uden tvivl noget, jeg ikke vil være foruden. Det er 5-6 uger med fuld fart på og en mange lærerige ting både i undervisningen og i fritiden. Man lærer om sig selv og om andre mennesker, og noget af det fedeste er de mange nye venskaber, man tager med sig hjem.

Kan ikke anbefale denne oplevelse nok. Tag springet!”

 

Tobias / Malta 2020 / Trustpilot

”Det er virkelig svært at sætte finger på det bedste ved skolen – instruktørerne, undervisningen, venskaberne og den udvikling, man får igennem hele forløbet. Man får skubbet sine grænser, og jeg tror, jeg snakker for alle, når jeg siger, at Service & Co. er en af de bedste oplevelser, man kan give sig selv.”

Thomas / Spanien 2019 / Trustpilot

”Jeg havde rigtig høje forventninger til Service & Co., inden jeg tog afsted, og alligevel formåede de at blæse mig fuldstændig bagover. Jeg har lært så meget om mig selv og har udviklet mig meget mere, end jeg troede var muligt.
Service & Co. har givet mig venskaber, som jeg aldrig nogensinde ville være foruden.”

Sofie / Malta 2020 / Trustpilot
Loading...