Service & Co.'s logo

– en upplevelse for livet!

Lön- och arbetsförhållande

Lön- och arbetsförhållande

Service & Co. följer dig under och efter ditt guideliv. Under hela ditt anställningsförlöp i utlandet fungerar vi som en ”fackförening” genom vår Guideförening med råd och vägledning om guidelön och arbetsförhållande. Service & Co.s egna karriärcenter är guidernas personliga kontakt och står alltid tillgängliga med goda råd och uppbackning.

Innan vi kommer in på guidelönen så ska du komma ihåg att man inte blir guide för en bra lön, man blir mer rik på upplevelser.

Guidelönen man får är väldigt olika – allt från 7000 till 16000kr. i månaden. Oftast som ny guide startar man i genomsnitt på 7000kr. och som det högsta när man blivit destinationsansvarig får man cirka 10.000 till 16.000kr. i månaden.

Låt oss räkna lite för dig

Att tjäna 7000kr. i månaden är inte så farligt som det låter. Du ska tänka på att den firman du jobbar för fixar en plats att bo, betalar dina försäkringar och din resa fram och tillbaka. Därutöver är det många fördelar med jobbet. Som guide är det du som berättar för gästerna vilken restaurang dom ska äta på, gå till vilken bar och vilken båttur som är bäst. Du har med andra ord otroligt många samarbetspartners som tjänar pengar på att du rekommenderar just precis dem. I din guidetid kommer du då lägga märke till att du får många rabatter i många butiker, gratis vattensport på stranden, äta gratis på restauranger och får gratis drinkar och entré till diskoteken. Med andra ord räcker pengarna ganska långt. Så om du inte har några utgifter hemma i Sverige har du ca 7000kr. till dig själv.

Hvad vil du vide mere om?

Har du frågor? Fråga på!

Ring til oss, SMS oss eller skicka ett mail! Vi sitter redo för att snacka med dig

Boka din reseledarutbildning

Följ drömmen – Starta ditt liv som reseledare redan idag
Beställ din reseledarutbildning nu!

Jobbet som reseledare

Vill du veta mer om reseledarjobbet och veta vad en reseledare gör på en helt vanlig dag?
Läs mer om jobbet och vardagen som reseledare.

Loading...