Service & Co.'s logo

– en upplevelse for livet!

Stipendium

Drömmer du om att ta på guideskola?

Vi tycker att alla förtjänar att få upplevelsen och nöjet att åka på reseledarskola. Därför har Service & Co. ett stipendieprogram var vi varje år – ja faktiskt varje vecka – delar ut stipendium till unga och gamla som drömmer om att åka på våra reseledarskolor och få den bästa oberoende reseledarutbildningen.

Vårat stipendieprogram är såhär simpelt: Du skickar en ansökning och vi kontaktar dig inom en vecka med svar på din ansökning.

  • Vi delar ut stipendium i storleken
  • 1500,- til 7.000,-

Berätta för oss varför just du ska vinna stipendium och vilken skola du drömmer om att följa med på. Det är väldigt enkelt och görs i 3 enkla steg:​​

Steg 1: Fyll i denna sidan med dina praktiska informationer och klicka vidare till nästa sida.

Steg 2: Skriv din ansökning och skicka in. Kom ihåg att berätta varför vi ska välja just dig, vilken reseledarskola och när.

Steg 3: Vi ringer dig inom 1 vecka och berättar om du kommer mottag ett stipendium. Enkelt, snabbt och simpelt!

Start din stipendiumsansökan här

3 + 14 =

Stipendiet kan inte bytas mot kontanter eller ges till andra. För att delta ska du ha svensk adress och vara 18 år innan skolan är slut. Du kan delta i stipendium ansökandet även om du redan anmält dig till skolan. Vi läser alla ansökningarna igenom.

När du skickar in din ansökning blir du automatiskt registrerad till vårat nyhetsbrev. Vi sparar din data enligt personuppgiftlagen och delar dom inte med tredje part.

Loading...