Service & Co.'s logo

– en upplevelse for livet!

Pris & datUM

Priser och datum för guideskolan

På denna sida kan du få en översikt över priset på guideskolan och valfria inköp samt se när skolorna finns under året. För det exakta datumet rekommenderar vi att du tittar förbi vår beställningssida och ser listan över framtida skolor. Du hittar den här.

Längst ner på sidan kan du läsa en liten ”FAQ” med viktig information som kan vara trevligt att veta innan du bokar. Detta kan bl.a. vara försäkring, vad ingår i priset, hur vi förhåller oss till skolan och Corona eller hur betalningen kommer att ske. Du behöver mycket sällan betala allt på en gång (såvida inte det är vad du vill göra själv) och vi kan alltid hitta en lösning som passar dig och din ekonomi.

Har du frågor? Kontakta oss!!

Om du har några frågor till våra skolor, skulle vi gärna prata med dig! Ring oss på tel. 40 60 60 667 eller skriv ett mejl till oss på post@service-co.se.

Vad ingår i priset på din guide?

Det borde inte vara någon hemlighet att en Service & Co. utbildning kostar mer än andra guideskolor. Vi gör detta delvis för att vi inte kompromissar med kvaliteten och bara har de bästa faciliteterna och lärarna på skolplanen. Dessutom verkar vi också dyrare eftersom vårt pris inkluderar allt vi tycker är nödvändigt för din guideutbildning. Du kan köpa några saker, till exempel reseförsäkring, havsutsikt och extra utflykter förutom din guideutbildning, men de är valfria. Se andra tillägg längre ner på sidan.

Bagage fly hotel

Flygplan, bagage och transfer

Returflyg, incheckat bagage, handbagage och transfer till och från skolhotellet

hotel og mad

Hotell och mat

I alla utbildningar använder vi 4-stjärniga hotell och inkluderar 1-2 dagliga måltider beroende på destination

Uddannelse og skolematerialer

Undervisnings- och skolmaterial

Allt undervisnings- och material för det ingår självklart i priset

Events och utvalda utflykter

Kvällshändelser och några utflykter ingår i priset. Ytterligare utflyktspaket kan köpas på skolan

Jobgaranti

Jobbgaranti och nätverk av +60 reseföretag

Vi har besök från 3-6 reseföretag på guideskolan, och om du inte får jobb hos dem hjälper vi dig med ett jobb någon annanstans!

Coaching

Personlig coachning

Under hela reseledarutbildningen får du personlig coachning. Din personliga utveckling är i fokus!

Bliv guide, tag din guideuddannelse i eksotiske Thailand
Marbella

Spanien

Juli/augusti

Inkluderar:
Frukost ock middag 
Delat dubbelrum

 

pris 36.995,-

Bliv guide, tag din guideuddannelse i eksotiske Thailand

Hua Hin

Thailand

Juni/juli

Inkluderar
Mini-rundresa
2 dagliga måltider

 

pris 46.995,-

Tag til spanien og bliv uddannet guide

Salou

Spanien

April/Maj
Oktober/November

Möjlighet att köpa extra Semester
Inkluderar:
Frukost- & kvällsbuffé
 

pris 36.995,-

Möjliga extra köp

Här på listan hittar du alternativ som du kan välja att köpa till din guide. De är inte nödvändiga för din guideutbildning, men det här är några tillägg som du kanske tycker är coola att krydda din guideutbildning med. Några av förvärven är – uppriktigt sagt – en tråkig nödvändighet. Du behöver till exempel en reseförsäkring, men det är helt upp till dig om du köper den genom oss eller genom din normala reseförsäkring. Kolla in våra inköp och hitta de som passar dig och din guideutbildning.

Mat / halvpension ingår
På alla våra skolor erbjuder vi att du kan välja halvpension bestående av 1-2 måltider dagligen på vår bekostnad. Utan mat och dryck gör inte hjälten det heller inte de framtida guiderna för resebranschen.
Halvpensionen har ett värde av 7.300,- och du får det gratis med din reseledarutbildning
Gratis Specialämnen

Som en del av din utbildning har du möjlighet att välja en guide-special. Guidespecialiteten är ett ämne där du kan stärka dina kärnkompetenser inom exakt det område som du tycker är särskilt spännande i guideämnet.
Guidespecialen har ett värde på 5.995, – men är, som namnet antyder, på vår bekostnad och kostar dig 0, -.

Havudsigt, dykkerkursus og ekstra ferie

På enkelte af vores skoler har vi særlige tilkøb. Fx kan du efter din guideskole på Malta forlænge dit ophold på øen og tage et Padi dykkercertifikat. På vores skoler i Spanien har vi ofte mulighed for at tilbyde havudsigt. Og på nogle skoler har vi også mulighed for at tilbyde, at du kan forlænge din guideskole med en ekstra uges ferie. Når du booker din guideskole, vil du kunne se disse tilkøb på bestillingssiden, men da der også er tilkøb, som kan komme til, efter du har booket, vil vi også gøre opmærksom på disse inde på din skoles Facebook-side.
Bare rolig, vi skal nok gøre dig opmærksom på dine muligheder 🙂

Pris:

Havudsigt (Spanien): 499,-

Dykkerkursus – Open Padi eller Advanced (Malta): 6.995,-

Ekstra uges ferie: Prisen svinger, men ligger omkring 3.999,-. Du får besked på din skoles FB-gruppe om at denne kan tilkøbes.

Utflyktspaket

På alla skolor erbjuder vi ett utflyktspaket, som är ett tillägg till de utflykter som ingår i din guideutbildning. Utflyktspaketet skiljer sig från destination till destination och år till år, och därför kan vi bara presentera utflyktspaketet och priset när du är nere i skolan.

Tidigare utflyktspaket har inkluderat 3-4 utflykter och kostat mellan 500-900,-.

KONTAKT

Har du frågor till guideskolan? Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig inom 1-2 arbetsdagar

2 + 5 =

Service & Co. i antal

Grundades

utbildade reseledare

skolor årligen

Olika destinationer

Hvorfor Service & Co.

Varför
Service & Co.?

Om siffrorna inte redan talar för sig själva, låt oss berätta.

Sedan 1998 har vi utbildat branschens bästa reseguider. Vi är den ”erfarna spelaren” på fältet, som utvecklar oss kontinuerligt så att vi ger dig en mycket uppdaterad utbildning – skräddarsydd för vad resebranschen saknar och fullt fokus på dig som guide.

Med 23 år i väskan och över 16 000 utbildade guider kan vi säkert och säkert garantera dig att vi vet vad vi gör och att vi gör det bra!

Loading...