Service & Co.'s logo

– en upplevelse for livet!

Marbella – Spanien

Reseledarskola i Marbella

Kombinera reseledarutbildning med de bästa sportfaciliteterna

Är du sugen på att spendera din sommar i varma och vackra Marbella i södra Spanien, samtidigt som du utbildas till reseledare? Så är det sommaren 2021 du ska satsa på!

Service & Co. brukar inte ha sommarskolor i Europa men tack vare Covid-19 har vi valt att hålla en skola i juli. Många av våra elever har önskat om att få komma iväg så snabbt som möjligt, och det kan vi förstå. Därför gör vi ett undantag i 2021 och avhåller en extra reseledarskola i juli/augusti i Europa, närmare bestämt fantastiska Marbella. Finca Naundrup är precis den platsen som vi kan känna oss helt säkra på att vi kan genomföra en reseledarskola på, även på trots av smitto tryck. Här är vi på ett fantastiskt privatägt resort, var vi som grupp kan mer eller mindre vara för oss själva. Och i juli är vi 100% säkra på sol och värme.

Paret Peter och Jane äger Finca Naundrup, som ligger i Calahonda, mellan Marbella och Fuengirola. Förr i tiden var Finca Naundrup ett häststall, senare blev det ombyggt till en skola och sedan efter det ett hotell. Efter flera års hårt arbete har Peter och Jane nu gjort hotellet till en riktigt skön och charmig semesterplats. Här finns massa historia och själ, så se fram emot något som du inte testat förr. Resortet har dessutom det perfekta läget i rikligt vackra omgivningar, samtidigt har vi ett stort urval av faciliteter inom räckhåll.

Vanligtvis är det många grupper och familjer som använder det 28000m2 stora resortet, med tanke på de fantastiska sport-och underhållningsfaciliteterna som finns. Vi reser inte söder ut för att fokusera på sporten denna gången, men det är utan tvivel helt underbart att ha tillgång till allt man behöver när det kommer till kropp och motion. Det ger oss möjligheter både i och utanför undervisningen. Det är stort fokus på bra energi på Finca Naundrup och just därför blir det serverat nyttig och välsmakande hemmagjord mat, alltihop inkluderat i din reseledarskola. Dessutom har alla lägenheterna kylskåp och ett litet kök var man enkelt kan laga sig lite lunch eller snacks.

Nedräkning till skolstart i Marbella

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Skolkalender Marbella

2021
12. juli – 14. augusti 2021

Skolehotel – Finca Naundrup Resort

Finca Naundrup Resort kombinerar reseledarutbildning och aktiv gemenskap

Erbjuder upp till 72 sängplatser fördelat på 12 simpla lägenheter i olika storlekar. Alla Service & co. elever inkvarteras i fyrmanna lägenheter, var boendet delas med en annan rumskompis. Det är gemensamt badrum och vardagsrum i lägenheten. Du får inte förvänta den lyxigaste lägenheten men den är fin, användbar och ren. Dessutom får du ett härligt utomhusområde och allt som krävs för att göra en fantastisk reseledarskola. Inom kort avstånd finns det flera restauranger och barer, en fräsch butik och endast 40km till Malagas flygplats.

Hotellets faciliteter

Här kan du se vilka faciliteter du har under din reseledarutbildning

Fakta om Marbella

Marbella är världsberömt för sina många fantastiska stränder. Det finns faktiskt hela 20 km fina sandstränder i området kring Marbella.

Marbella är en stad och kommun i provinsen Málaga i Andalusien i södra Spanien.

Attraktion nr 1 i Marbella, om du frågar Tripadvisor är den gamla staden. Vi instämmer! Marbellas gamla stad är full av mysiga små gator.

Det är inte bara vi som älskar Marbella. Faktum är att den världsberömda Salvador Dalí var lika galen på staden, så han har faktiskt lagt inte mindre än 12 bronsstatyer i staden.

Är guide skolan i Marbella DIN reseledarskola?

Boka nu – då är du garanterad en plats på din skola

Kön

Vill du köpa ett enkelrum för 9000, -? Vi rekommenderar att du delar ett dubbelrum med en guidekollega

Halvpension pris 0,- (Frukost och middag - värde 5.395, -)

7 + 7 =

Vill du titta närmare på någon av de andra guideskolorna i Salou eller Hua Hin

Hua Hin

Thailand

Salou

Spanien

Loading...