Service & Co.'s logo

– en upplevelse for livet!

Salou – Spanien

Guideskola på den spanska strandpromenaden!

5 veckor på första våningen bredvid Balearerna i Spanien, det är vad du reser till om du tar vår guideutbildning i Spanien. Det här är bara en av många anledningar att välja guide-skolan i Spanien!

Vores dejlige 4-stjernede 
Vårat fantastiska 4-stjärniga hotell Estival Park ligger i Salou, endast en och en halvtimmes körtur söder om Barcelona. Ett hotell med en fantastisk placering och fina faciliteter. Här kommer du spendera nästan 5 veckor på reseledarskolan..

Salou är en del av det så kallade Costa Doradas. Här kommer du utan tvekan att njuta av de fantastiska sandstränderna och strandpromenaden som ligger omringad av palmer. Salou är ett riktigt semesterparadis för oss som bor i norden. Med sitt milda klimat och en av Spaniens längsta turistsäsonger betyder att du kan resa hit året runt. Även om du väljer att boka din reseledarutbildning i april/maj eller oktober/november kan du förvänta dig formidabelt väder, så se till att packa ner sommarkläderna. I centrum av Salou är det fullt av liv och många restauranger, barer, caféer. I dagens läge har Salou vuxit ihop med grannbyn Cambrils, som har en charmig liten hamn och en mysig gammal stadsdel. Om du vill uppleva storstadspulsen i Barcelona kan du enkelt ta direkttåget in på cirka en och en halvtimme.

Som tidigare nämnt ligger Barcelona endast en och en halvtimme bort. Det innebär att du har riktigt fina möjligheter till att uppleva en av Europas ledande städer inom bl.a. mode, historia och arkitektur. Staden osar om shoppingmöjligheter, restauranger och caféer som bildar ett härligt stadsliv. Inkluderat i ditt skoluppehåll är en utflykt till Barcelona, var du på egen hand kan uppleva den spanska storstaden. Barcelona kännetecknas av hög katalansk arkitektur som kans ses i många av de lokala hemmen och även i många av turistmålen i staden.

Utöver utflykten till Barcelona arrangerar vi ytterligare en handfull av utflyktsdagar, som du kan tillköpa nere på skolan. Dessa blir oftast lagda på era lediga dagar så det är helt valfritt om du önskar en avslappnande dag i lokalområde eller om du vill med ut på utflykt. Kort sagt, du får möjligheten till att lära känna reseledarlivet i ett område nära Spaniens andra största stad.

På vår reseledarskola i härliga Salou är nästan allt inkluderat. Därför behöver du endast att ta med fickpengar. I nedanstående tabell kan du se vad som är inkluderat och vad du ska vara uppmärksam på.

Nedräkning till nästa skolstart i Salou

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Skolkalender Salou 2021

7. oktober – 9. november

Skolkalender Salou 2022

21. april – 24. maj
6. oktober – 8. november

4-stjärnigt skolhotell med spa – Estival Park Resort

Hejdå till lägenhet, hus eller rum i Sverige, och hej till reseledarhotellet i Spanien. När du följer med oss på reseledarskola heter ditt hem Estival Park – Salou – Spanien.

Service&Co’s faste guidehotel i Salou.Det 4-stjärniga Hotel Estival Park Salou är ett av de mest kompletta resorts vid medelhavskusten. Hotellet har 7 poolområden och ligger endast 2 minuter från stranden – mer precis sagt: Ett resort utöver det vanliga!

Hotel Estival Park har underhållning och aktiviteter för alla åldrarna. Hotellet har bl.a. sin egen squashbana, gym, och aktiviteter. Hotellet är en del av en hel ’’by i byn’’, som består av flera hotellbyggningar som alla delar på faciliteterna på området. Poolområdena är något av det bästa med hela hotellet. Njut av livet vid en utav de tre utomhuspoolområden, inomhuspoolen eller de tre barnpoolerna.

På 2 minuter kan ni gå till stranden och på 10 minuter kommer ni till både barer, restauranger och butiker. En ideal placering och ett riktig bra val när vi är på reseledarskolan. Vi har allt inom räckvidd och är ’’i centrum’’ av allt som vi behöver. Och just precis det – är det mest perfekta när du på reseledarskolan då vi har ett fullspäckat schema och inte alltid har tid till långa transporter under vår siesta.

Club Aquum är hotellets stolthet. Det är ett enormt AQUUM spa-, fitness – och wellness-center. 4000kvm med det bästa inom wellness, spa-områden, fitness möjligheter, kroppsterapi och behandlingar. Som gäst med Viva Tours har ni möjligheten för att välja till detta. Daglig tillgång till detta välbefinnande tempel. Utöver det finns det en komplett gymavdelning samt möjlighet för gruppträning och gym-sessions. Utöver det finns det finns det även riktigt många småstäder samt storstäder, bl.a. Terragona och Reus, som är har stor kulturell betydning för området.

Själva reseledarskolan kommer främst föregå i hotellets konferenslokaler och gemensamma/öppna platser. Service & Co. ställer höga krav på faciliteterna och Estival Park för att vår undervisning hålls i det bästa möjliga omgivningarna.

Estival Park har bl.a. modernt tekniskt utstyr till undervisningarna. Mycket av tiden flyttar vi undervisningen utanför för att hålla aktiviteter vid poolområdet, på stranden och i området omkring hotellet.

Utan mat och dryck blir det ingen helhet
-därför är det viktigt att du får bra och solida måltider så att du har energi till att lära. Därför är en varierad frukost- och middagsbuffé inkluderat i ditt skolpaket. Det finns många olika kalla och varma rätter, med allt från lokala katalanska rätter till spanska nationalrätter, samt rätter från det internationella köket. Speciellt för våran skola i Spanien är att du får du x10 luncher GRATIS med i din reseledarskola. Varsågoda!

Hotellets faciliteter

Här kan du se vilka faciliteter du har under din reseledarutbildning

Fakta om Spanien & Salou

Spanien är med sina 505.990km2 det största land i Sydeuropa, det näst största land i Västeuropa och det 4 största land i hela Europa.

Genom kolonisering spred Spanien sitt språk och sin kultur till stora delar av världen. Och idag är det spanska som är det 2 mest utspridda modersmålet i världen.

Spanien har hela 48 sevärdheter  UNESCO världsarvlista. Fyra utav dom ligger i närheten av vår guideskola i Salou.

Spanien arrangerar varje år världens största tomatkrig. Vill du uppleva den ska åka till Valencia sista onsdagen i augusti.

Enligt Spaniens lag har man rätt till att vara naken som en grundläggande mänsklig rättighet. Och att vara naken i offentliga rum, såsom stränder och parker är helt lagligt.

Er guideskolen i Salou din guideskoler?

Book nu – så er du sikret en plads på din guideskole

Kön

Vill du köpa ett enkelrum för 9000? Vi rekommenderar att du delar ett dubbelrum med en guidekollega

Halvpension pris 0,- (Frukost och middag - värde 5.395,-)

2 + 7 =

Vill du titta närmare på någon av de andra guideskolorna i Spanien och Thailand?

Hua Hin

Thailand

Marbella

Spanien

Loading...