Service & Co.'s logo

– en upplevelse for livet!

Reseledarutbildningen

Reseledarutbildningen

Är du över 18 år, älskar nya kulturer och vill utveckla dina färdigheter inom kommunikation? Så är Service & Co.s guideutbildning något för dig! Vi lovar dig ett jobb var vardagen aldrig blir tråkig och var hela världen blir den lekplats.

Man får vad man betalar för och hos oss är det ganska enkelt: Kvalitet från start till slut och ett nätverk som efter utbildningens slut ser till att du som reseledare får säkra och ordentliga villkor.

Vi inkluderar alla skolmaterial och så ser vi till att du får något ordentligt att äta medan du studerar. Därför är en del av den dagliga kosten alltid inräknat utan extra kostnad i vårat grundpris.

I Spanien Salou och Marbella får du frukost och middagsbuffé med allt vad du kan önska.

I Thailand kan du se fram emot de härliga thailändsla rätterna. Två gånger om dagen ser vi till att du får god och näringsrik mat.

Vi har räknat ut att maten har ett genomsnittsvärde på ca. 5300,- under utbildningens gång. Den är inkluderad i det sammansatta priset och tack vare det så är du säker på att du får bränsle och energi till både hjärna och kropp varje dag. Ännu en sak som är viktig för oss är att vi har en hållning till vår miljö. Och därför har våra skolhotell en ansvarsfull hållbar politik gällande det.

Alla har möjlighet för att vara med på vår guideutbildning. Hos oss är det din personlighet och vilja till att utvecklas som är viktigt. Har du kunskap i språk och har rest mycket så är det självklart en fördel. Dock är det viktigaste att du har vilja, ett gott humör, kulturell förståelse och älskar utmaningar. Bli guide och få en livsstil som handlar om att ge människor en bra upplevelse på årets viktigaste tidpunkt – när det är semester.

”Fantastisk”

”Utmanande”

”Sinnessjuk”

”Livsbekräftande”

Hur kommer våra studenter att beskriva Service & Co. reseledarutbildning i ett ord? Titta på videon och hitta svaret!

En statskontrollerad guideutbildning

Service & Co. är landets enda reseledarutbildning som har statskontrollerade och kvalificerade ämnen på schemat som lever upp till den ämnesnivå som Undervisningsministeriet i Danmark kräver. Bli guide hos oss och få en hel utbildning som kan användas i hela resebranschen. Efter du har genomfört vår guideutbildning mottager du ett diplom från Service & Co. och ett diplom från Roskilde Handelsskola var de ämnen som du genomgått står på.

Vill du vara reseledare?

Bli en del av branschens bästa reseledare – bli guide genom Service & Co.! Du är väldigt välkommen till att kontakta oss om du har några frågor angående vår guideutbildning eller om du önskar att anmäla dig till vår guideutbildning. Kontakta os på telefon 40 60 60 667.

Hoppa in i det – låt oss prata om dina alternativ!

Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig inom 1-2 arbetsdagar

5 + 4 =

Ämnen och tentor

Nyfiken på vilka ämnen och tentor du ska igenom på reseledarskolan? 

Läs mer genom denna länken.

Jobbet som reseledare

Är du intresserad i att höra mera om jobbet som reseledare?
Loading...