Service & Co.'s logo

– en upplevelse for livet!

ECTS-poäng

Utvidga din reseledarutbildning med ECTS-poäng

Service & Co. är stolta över att vara den första och enda guideskolan i Danmark och Sverige som kan erbjuda dig ECTS-poäng för din kurs.

Vad är ECTS-poäng?

ECTS står för European Credit Transfer System. Det är ett system som kan användas till att tillgodoräkna meriter inom högre utbildningar både i Sverige och utomlands.

Systemet är utvecklat i EU och uttrycker en gemensam europeisk standard. Alla högskoleutbildningar i Sverige ska använda ECTS-poängsystem.

Vilka kvalifikationer krävs för att kunna registrera sig och genomföra en guideutbildning med ECTS?

Alla kan få ECTS-poäng. Det är inga särskilda krav till att kunna genomföra en utbildning med ECTS-poäng.

Under själva utbildningen krävs det inte något extra. Här ska du igenom precis det samma som de andra eleverna. Men när du kommer hem ska du delta på en kort webinar och skriva ett prov. Provet är baserat på en kort skriftlig uppgift som görs på guideskolan och laddas upp till den personen som är ansvarig. Själva provet varar 30 minuter och tar utgångspunkt från din uppgift.

Vilket ämne och hur många poäng kan du få?

Du går igenom ämnena Presentationsteknik och Service som är grundlära för en guide. För både ämnena får du 5 ECTS-poäng var, motsvarande ett helt ämne på 10 ECTS-poäng.

Vad kostar det?

Du ska själv betala kostnaderna för provet och censorn (vilket är den ansvariga personen på plats) och därför behöver du räkna med en extra kostnad på Kr. 3500,-, som betalas samtidigt som din registrering till guideskolan. Du ska inte betala för administrationen m.m., det står Service & Co. för.

Hur anmäler jag mig till guideutbildningen med ECTS?

Innan du registrerar dig till guideutbildningen ska du bestämma dig om du önskar att kvalificera din utbildning med ECTS-poäng. Om du önskar det väljer du ’guideutbildning med ECTS´ när du bokar din guideskola. Du har också möjligheten till att registrera dig till ECTS-provet under guideskolan och även efter. Har du tagit guideskolan och önskar nu att ta ECTS-provet ring gärna till oss på tel. 40 60 60 667.

Boka en vägledning

Har du funderingar eller frågor?
Få ett snack med oss – boka personlig vägledning

Jobbgaranti

När du tar en guideutbildning hos Service & Co. har du ALLTID en jobbgaranti.
Det krävs faktiskt väldigt mycket för att förlora det.

Loading...