Service & Co.'s logo

– en upplevelse for livet!

Inspirationskväll

Låt oss inspirera dig! Möt oss och våra guider till inspirationskvällar

-bli klokare på jobbet som reseledare och Service & Co.´s Reseledarskola.

Varje månad, året runt, kan du anmäla dig till roliga och spännande inspirationskvällar med Service & Co.

Ungefär varannan månad håller vi en ’’All-Round’’ kväll. Här snackar vi allmänt om reseledarskolan och jobbet som efterföljer. Ut över det kan du också anmäla dig till våra temakvällar, var vi fokuserar på ett mer specifikt ämne. Många elever anmäler sig till flera av kvällarna och väljer helt fritt vilka ämnen dom vill höra mera om. Du är därför välkommen till alla inspirationskvällar som du har lust till.

Det kan variera lite, ibland är det flera personer från Service & co. med på kvällarna, en från vårat kontor och en ’’utifrån’’, och ibland är det en enkel person med rik erfarenhet som håller i inspirationsmötet. Det kommer ann på vad som ger bäst mening för just precis den kvällen.

Fysiska möten och online plattform

Tack vare Covid-19 håller vi våra inspirationskvällar online på nuvarande tidpunkt. Fördelen med detta är att alla kan vara med, det spelar ingen roll var du befinner dig. Vi använder en online plattform som heter Whereby. När du är anmäld kommer du att få en länk från oss, den skickas samma dag som inspirationskvällen ska avhållas. En god idé är att gå in på länken strax före inspirationsmötet ska avhållas, bara för att säkra så att allt fungerar. Det är väldigt enkelt. På själva dagen får du också en sms-påminnelse och kom ihåg att du mer än gärna får ha med en vän eller familj bakom skärmen!

Med jämna mellanrum kan ni även hitta oss på Instagram Live. Till dessa arrangemang behöver du inte anmäla dig, men om du väljer att anmäla dig via denna sidan, så skickar vi en sms-påminnelse om arrangemanget på dagen som det ska avhållas.

Det är ett begränsat antal platser till varje arrangemang. Anmäl dig i god tid via formuläret på denna sidan för att säkra din plats. När du har anmält dig kommer du att ta emot en bekräftelse på din anmälning.

Här kan du se de kommande arrangemang:

11/5-2021 kl. 19.00 ONLINE  – Reseledarskolan: Vad är en Service & Co. reseledarutbildning?
En kväll var vi pratar om Service & Co. Reseledarskolan, var vi går igenom vad utbildningen innehåller och varför det är en god idé att ta en reseledarutbildning hos Service & Co. Alexander kommer att berätta mer om skolans uppbyggnad, ämnen, fritid samt om själva jobbet som reseledare.

27/5-2021 kl. 19.00 ONLINE  – Reseledarskolan: Vad är en Service & Co. reseledarutbildning?
En kväll var vi pratar om Service & Co. Reseledarskolan, var vi går igenom vad utbildningen innehåller och varför det är en god idé att ta en reseledarutbildning hos Service & Co. Alexander kommer att berätta mer om skolans uppbyggnad, ämnen, fritid samt om själva jobbet som reseledare.

Anmälan till inspirationskvällen

Vilket datum?

2 + 6 =

När du anmält dig kommer du att ta emot en bekräftelse på email.

För online inspirationskväll: På dagen för inspirationskvällen kommer du ta emot ett sms och en email med mera information omkring eventet, samt en länk så du kan deltag.

Till fysisk inspirationskväll: Ungefär 1 vecka innan inspirationskvällen kommer du ta emot en email med praktisk information om adress mm. Samma dag som eventet avhålls kommer du att få en sms-påminnelse.

Alla inspirationskvällar är icke-bindande. Det är ett informationsmöte för dom som är intresserade, dom som vill veta mera om Service & Co.´s utbildningar och möta reseledare och instruktörer från reseledarskolan.

SMS-påminnelse till Instagram Live arrangemang: På samma dag som vi håller Instagram Live kommer du ta emot ett sms med en påminnelse om arrangemanget.

Vi vill också göra dig uppmärksam på att du blir uppskriven till vårat nyhetsbrev samtidigt som du anmäler dig till våra inspirationskvällar. Vi hoppas det blir en trevlig lässtund när vi skickar nyhetsbrev ett par gånger i månaden. Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet när du vill.

Ämnen och tentor

Nyfiken på vilka ämnen och tentor du ska igenom på reseledarskolan?
Läs mer genom denna länken.

Jobbet som reseledare

Är du intresserad av att höra mer om jobber som reseledare?
Utforska reseledarjobbet innan vi träffas på inspirationskvällen.
Loading...