Service & Co.'s logo

– en upplevelse for livet!

Varför oss?

Kontakt

Ring oss, skicka ett SMS eller e-post eller gå in på vårt kontor!

Hos Service & Co. vi tror på personliga relationer. Vi känner våra studenter och de känner oss. Det hjälper till att göra guideutbildningen helt unik och inte minst gör det vårt arbete med att stödja och vägleda våra studenter mycket mer närvarande. Beslutet att ta en guidekurs och lämna. Danmark under en period är ett stort beslut. Därför vill vi verkligen hjälpa dig och ge dig råd om att guideutbildningen är något för dig.
Vi gör det bäst om vi kan få lära känna dig.

Hos Service & Co. vi har många elever som vi pratar i telefon med, skriver SMS, chattar eller skriver e-post med. Därför, om du går runt och funderar på om du ska gå en guidekurs och känner dig osäker, lova oss att du kommer att kontakta oss. Det är ALLTID du som bestämmer hastigheten. Det är ditt beslut, men varför inte använda de många års expertkunskaper som våra människor i huset har.

På den här sidan hittar du vår kontaktinformation och ett kontaktformulär. Om vi ​​kontaktar dig bestämmer du själv om vi ska tala skriftligen eller ringa dig. Oavsett om du väljer att ringa oss, skicka ett SMS eller e-post eller komma förbi för en kopp te eller kaffe, vi ser fram emot att höra från dig.

Kom ihåg! Om du vill ha ett snabbt svar är du alltid välkommen att ringa Chris på telefon 60 13 23 71 eller Palle på telefon 28 11 35 65

Kontaktinformation

Telefon: 40 60 60 667
E-post: post@service-co.se

Hua Hin, Salou, Marbella… Har du redan hittat din favorit?

Hua Hin

Thailand

Salou

Spanien

Marbella

Spanien

Vad säger våra elever om oss

Vi kan sitta och prata om oss själva, men det är kanske inte lika spännande som att höra vad våra elever tycker om oss?
– Det tycker vi!

Vi tänker till

Hållbarhet och omtanke är viktigt! För oss också.
Läs hur vi tänker till i förhållande till hållbarhet och miljö.

Service & Co. i tal

Grundad i

Utbildade reseledare

Årliga skolor

Forskellige destinationer

Loading...