Service & Co.'s logo

– en upplevelse for livet!

Trygghetsgaranti

Trygghetsgaranti: Feeling Happy – Feeling Safe

För oss är det absolut viktigaste att våra elever känner sig trygga. Både före, under och efter reseledarskolan. Det har det alltid varit – även före Covid-19. Vi har mer än 23 års erfarenhet med att göra reseledarskolor och vi vet vad som krävs för att du ska känna dig trygg. Vi tar ställning till alla möjliga utmaningar som kan dyka upp, till exempel Covid-19, och anpassar oss så att du känner dig säker. Detta är vad vi kallar Trygghetsgaranti. Det ingår såklart helt gratis som en dela av din reseledarskola, när du bokar din plats.

Våran Trygghetsgaranti utgår ifrån 5 punkter, som alla håller dig trygg under reseledarskolan.

Service & Co.s trygghetsgaranti – De 5 trygghetspunkterna

 

1. Säkerhet från start till slut

Hos Service & Co. kompromissar vi inte! Det är vårat ansvar att du ska känna dig säker från start till slut. Det betyder att du, från att resan beställs, får ett direktnummer till en fast kontaktperson. Den kontaktpersonen står till rådighet med vägledning när du behöver det.

Under din vistelse har du, utöver vanlig personal, även en säkerhetschef som står för att alla Corona-relaterade områden hålls till punkt och pricka. Vi har dessutom personal som har kunskap i att utföra tester på plats, så vi är aldrig beroende av myndigheternas väntelistor m.m.

2. Garanti för genomförande
En reseledarutbildning hos Service & Co. är i samarbete med Roskilde Handelsskola, som är en yrkesskola. Vi utbildar reseledare till yrkeslivet och därför kan våra reseledarutbildningar kallas för yrkesresor. Vad betyder detta för dig? För dig betyder det; vi garanterar att vi kommer genomföra din reseledarutbildning.

En yrkesresa går inte in under Utrikesdepartementets färgkodning av länder. Därför kan vi avhålla reseledarskolan i vilket land som helst, som är markerat orange. Hos Service & Co. är du dock 100% säker på att vi aldrig vill välja att genomföra utbildningen om säkerheten inte är på samma nivå som Sverige eller bättre. Vi ser dagligen på smittotalen och avgör om ett land och destination lever upp till de kriterier som vi står för.

3. Ekonomiskt säkert för dig
Dina pengar är ALLTID SÄKRA hos Service & Co. Även om du önskar att få dina pengar i retur eller om din utbildning, mot all förväntan, skulle bli omöjlig att avhålla. Du har alltid rätt till att få dina pengar tillbaka om vi ändrar på din resa. Det kan vara till exempel om vi ändrar destination eller tidpunkt för avresa.

Om du gärna vill ha dina pengar tillbaka gäller de helt vanliga reglerna i packetreselagen. Men helt upp till 6 veckor innan avresa kan du helt utan kostnad få alla dina pengar tillbaka – även depositum – om du väljer att avbeställa din resa.

Service & Co. är medlemmar i resegarantifonden. Det är din säkerhet, för vad som än händer, är dina pengar alltid säkra.

4. Beställ nu – Slutför betalningen senare
4. Beställ nu – Slutför betalningen senare
Du kan beställa din reseledarskola i 2021 eller 2022 och slutföra din betalning först 8 veckor innan avresa. Det ger dig säkerhet så att du kan följa utvecklingen ute i världen. När du beställer betalar du ett depositum, och som du kan läsa i punkt nummer 3, är dessa pengar i säkra händer.

Vi vill gärna poängtera det igen: Du kan få ALLT tillbaka – även depositum, upp till 6 veckor innan avresa, helt utan avgift.

5. Jobbgaranti – självklart!
Vi springer inte bort från löftet med Jobbgaranti. Har du genomgått en utbildning hos oss; hjälper vi dig med att få jobb efteråt. Vi kan i skrivande stund inte säga något om tidsintervallen. Dock kan vi säga att när svenskarna börjar resa igen, så står du först i kön till jobb.

Har du frågor?

Om du har några frågor om vår säkerhetsgaranti är du mer än välkommen att kontakta oss på telefon 40 60 60 667. Vi är redo att prata med dig. Du är också välkommen att skriva ett meddelande till oss så svarar vi dig så snart som möjligt.

6 + 7 =

Drömmer du om att bli reseledare?

Resebranschen behöver dig!

Loading...